Epoca Recycled Plastic – kuulakärkikynä

8,00 

Klassikkokynä Epoca kierrätysmuovista

Ballografin tavoitteena on aina ollut valmistaa korkealaatuisia kyniä, mutta samalla vähentää ympäristövaikutuksia. Siksi olemme kehittäneet Epoca Recycled Plastic -kynän. Kynä on valmistettu Ruotsissa omalla tehtaalla Filipstadissa. Kynän muovi koostuu kierrätetystä kuluttaja-muovista, joka on valmistettu elektroniikka romusta. Tämä tarkoittaa, että vanhat elektroniset osat, kuten näppäimistöt ja muut tietokoneiden osat, ovat kierrätetty ja niistä on luotu muovigranulaatti, joista kynät ovat tehty.

Muste on ainutlaatuista

Ballografin muste on korkealaatuista. Se on valmistettu pohjoisen ilmastoa varten, ja tämän takia se kestää erittäin kylmää sekä lämmintä lämpötilaa.

Ballograf on ainoa laatuaan, kun kyse on kynien valonkestävästä musteesta. Kynän musteella on erittäin tiukka ‘’Ruotsin arkiston’’ sertifikaatti, jota tarvitaan käytettäväksi esimerkiksi kunnissa ja virastoilla.

Mustetta riittää noin 8000 metriin. Se on noin kaksi kertaa enemmän kuin lähimmällä kilpailijalla ja yhdeksän kertaa enemmän kuin keskimääräisellä kynällä.

Elinikäinen takuu

Olemme työskennelleet aktiivisesti yli 50 vuotta luodaksemme kynät, jotka kestävät koko elämän. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kynät ovat niin kestäviä. Voimme tarjota elinikäisen takuun jokaiselle Ballograf-kynän napsautusmekanismille.

 

Kappalemäärä