Toimitusehdot

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä
Toimitusehdot lyhyesti:

 1. Kuluttajilla on lain mukainen 14 päivän palautusoikeus tuotteille, poislukien personoidut tuotteet (kaiverrus tuotteet).
 2. Varastotuotteiden toimitusaika on 1 – 3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä ballograf.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse info@ballograf.fi .
 4. ballograf.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ballograf.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä, tavaran toimittajasta johtuvista virheistä tai muusta vastaavasta ballograf.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot

ballograf.fi on T-bone Company Oy:n (2892631-5) ylläpitämä verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan T-bone Company Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. T-bone Company Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta.

 

 1. Toimitusaika

Varastotuotteidemme toimitusaika on 1 – 3 työpäivää. Kaiverrustuotteiden toimitusaika on n.1 viikko. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

 1. Toimitustavat

Käytämme toimituksiin postin palveluita. Ennen kassalle siirtymistä asiakkaalla mahdollisuus valita postin eri toimitustavoista. Toimituksen hinta määräytyy asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.

 

Maksutavat/Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/ Maksutavat Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku. MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

 1. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kuluttajilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus, poislukien personoidut tuotteet (kaiverrus tuotteet). Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja alkuperäisessä pakkauksessa.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@ballograf.fi .

Tuotteet palautettava t-bone company oy:n osoitteeseen:

Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo, Suomi.

 

Asiakas on velvollinen maksamaan palautuskulut.
Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahan palautuksen vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

 

 1. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@ballograf.fi

 

 1. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@ballograf.fi .Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös ballograf.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

 1. Yhteystiedot

www.ballograf.fi

T-bone Company Oy
Finnoonlaaksontie 7
02270 Espoo

puh. 0400 410 794

sähköposti: info@ballograf.fi