Elox Set

Kuulakärki & lyijytäytekynä  lahjarasiassa.

36,00 

Yli seitsemän vuosikymmenen aikana kerrytetyn kokemuksen pohjalta Ballograf Elox tuo kirjoituskokemuksen uudelle tasolle. Jokainen yksityiskohta tässä huolella käsintehtyssä kynässä hehkuu huippulaatua ja hienostuneisuutta.

Tekniset tiedot:

Kärki: Medium

Musteen väri: Sininen

Lyijy: 0,7

 

Ballograf Elox ylpeilee anodisoidulla alumiinirungolla, joka tarjoaa paitsi täydellisen ergonomian myös kestävän pinnan. Kynän sisällä oleva pehmeä Easy Flow -täyttö takaa kirjoituselämyksen, joka on vertaansa vailla: sulava ja siisti ilman sotkua. Voit luottaa siihen, että Ballograf Elox on suunniteltu täyttämään odotuksesi.

 

Kynä on saatavilla joko hopea- tai kultadetaljeilla, jotta se sopii omaan henkilökohtaiseen tyyliisi. Sinisellä musteella, joka riittää jopa 3000 metriin – moninkertaisesti pidempään kuin tavallisissa kynissä – voit olla varma, että Ballograf Elox on valmis kaikkiin kirjoitustarpeisiisi. Ja kun muste loppuu, patruunan vaihtaminen on helppoa kynän elinikäisellä klikkausmekanismilla.

 

Ballograf Elox -setti tarjoaa neljää eri väriä, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan sävyn. Anna kirjoituksillesi henkilökohtainen tyyli ja koe Ballograf Eloxin ainutlaatuinen tunnelma.

Kappalemäärä