Epoca P – kuulakärkikynä

Epoca P – Ajaton klassikko

7,50 

Ballograf Epoca P

Ballografin ajaton klassikko, joka on suunnitelu jo 60-luvun alussa ja joka on vuosien saatossa saavuttanut valtavan suosion sekä Ruotsissa että ulkomailla.
Epoca valmistetaan Ruotsissa Filipstadin tehtaalla. Epoca-kone on ollut käytössä jo pitkään ja kokoaa kynän noin kolmessa sekunnissa.

Miksi epoca p on suosittu kynä?
Epoca-kynä muotoiltiin ratkaisuna toimistotyöntekijöiden kokemiin ongelmiin. He pitivät silloisia kyniä liian kapeina ja rasittivat kirjoittamista. Epocasta tuli nopeasti suosikki ergonomisemman muodon ansiosta.
Kun Epoca p kynä lanseerattiin 60-luvun alussa, oli ainutlaatuista että kynässä oli napsautustoiminto ja vaihdettava mustepatruuna. Lisäksi muste ei haalistunut, minkä vuoksi se oli ainoa muste joka oli sallittu valtion ja viranomaisten dokumenteissa.
Epocan ajattoman muotoiluun on mahdotonta kyllästyä, ja se on nykyään ruotsalainen designklassikko.

Muste on ainutlaatuista
Ballografin muste on korkealaatuista. Se on valmistettu pohjoisen ilmastoa varten, ja tämän takia se kestää erittäin kylmää sekä kuumaa lämpötilaa.
Ballograf on ainoa laatuaan, kun kyse on kynien valonkestävästä musteesta. Kynän musteella on erittäin tiukka ‘’Ruotsin arkiston’’ sertifikaatti, jota tarvitaan käytettäväksi esimerkiksi kunnissa ja virastoilla.
Mustetta riittää noin 8000 metriin. Se on noin kaksi kertaa enemmän kuin lähimmällä kilpailijalla ja yhdeksän kertaa enemmän kuin keskimääräinen kynä.

Elinikäinen takuu
Olemme työskennelleet aktiivisesti yli 50 vuotta luodaksemme kynät, jotka kestävät koko elämän. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kynät ovat niin kestäviä. Voimme tarjota elinikäisen takuun jokaiselle Ballograf-kynän napsautusmekanismille.

Kappalemäärä